17 comments on “MIUI v6 5.5.1 Allview V1 Viper PORT by GaBoNtZ

  1. Am instalat romul tau se misca superb,dar nu ma pot loga cu contul meu de gmail.Am sapat pe net si am sters si fiesierul hosts dar inutil.Orice cont incerc sa adaug imi apare mesajul ca ,,Nu s-a putut conecta.A aparut o problema de comunicare cu serverele google.INcercati mai tarziu.Vre-o solutie ca-ci chiar imi place cum se misca .

    Like

    • Vezi că eu nu mai am timp pentru acest ROM… mai am telefonul dar nu îl mai folosesc și nici timp de teste nu mai am. Așa că update-uri nu vor mai fi.
      O chestie pe care ai putea-o încerca, este să pui ultimul update de la mine peste ce ai acum, fără wipe.

      Like

    • Am rezolvat punand o versune mai veche de-a ta (V5).Merge ca unsa si deocamdata il las asa…Multumesc oricum pentru timpul acordat acestor ,,modificari” 🙂

      Like

    • :))Stiu e un model vechi.Eu am 5 buc in firma si sunt foarte multumit de ele,nici nu le voi schimba prea curand.Din contra cand gasesc la pret bun mai cumpar cate unu de backup ca am 3 acumulatoare de rezerva.Acum cand am vazut si cat de usor este de upgradat si ce bine se misca cu Miui ,nici colegii nu vor sa renunte la ele.Sunt ideale ca tlf. de serviciu. Asadar daca-l vinzi vreodata e-mail me 🙂

      Like

  2. Bună ziua! Am așa o întrebare – ROM-ul dat are ceva restricții în legătură de operatorul utilizat, și dacă are cum se poate de înlăturat restricțiile date? Întreb aceasta, deoarece, un prieten mă rugase să-i instalez o altă versiune de android (desigur pe telefonul pentru care și a fost făcut ROM-ul dat), ceea ce și făcusem, însă acum el nu poate suna de pe telefonul dat. P.S. Noi ne aflăm în Moldova.

    Like

Leave a comment